perjantai 26. heinäkuuta 2024

Kesäpostaus junasta

Moikka! Terveisiä junasta, joka on matkalla määränpäähämme Jyväskylään. Aliisa nukkuu tällä hetkellä vaunuissaan ja minä istun melkein vieressä, joten ei tässä muutakaan tekemistä ole kuin blogata. Harvoin tämä onnistuu näin, mutta päätin kokeilla, kun kerran mahdollisuus tuli.

Taisin viime tekstissäni mainita, että lähdemme tämän kesän aikana vielä Jyväskylään ja myöhemmin, ehkä alkusyksystä, menemme Ouluun. Jyväskylän-reissun aika on nyt. Vietämme viikonlopun ystäväni Elinan luona. Elina on vastikään mennyt naimisiin. Olin silloin 8.6. hänen häissään Hankasalmella, Aliisan ollessa hoidossa perhetutullani Hallilassa. 

Tuli postaukseen pieni keskeytys, kun ystäväni soitti minulle. Puhuttiin puolen tunnin puhelu. Odotan, että pääsen Aliisan kanssa vessaan. Neidille täytyy vaihtaa vaippa. Voi tosin olla, että se homma täytyy tehdä Jyväskylän matkakeskuksen tiloissa, kun neiti nukkuu sikeästi ja vessaan on jonoa. No, kyllä sen ehtii.

Aliisa kääntyy jo hienosti selältä vatsalleen ja tekee sen monta kertaa päivässä. 😊 Ei passaa jättää yksin omalle sängylle tai muulle laidattomalle tasolle makoilemaan. Toisekseen, Aliisa on aivan ihanan kärsivällinen lapsi. Hän odottaa kiltisti, kun meditoin, syön tai käyn suihkussa. 

Eipä mulla muuta tule mieleen. Sunnuntaina palaamme takaisin Tampereelle ja ensikodille, jossa asumme vielä elokuun loppuun saakka.


Mukavaa kesää! 🌞


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti