tiistai 14. toukokuuta 2019

Voivottelua ja ILIMOOTTELUA

Huomenta. *Istuu bussissa ja yrittää madaltaa kierroksia*

Hei sie lukija: valihe ite luetko huoleni vai keskitytkö KÄYTÄNNÖN ILIMOOTUKSIINI. Tee vaikka molemmat jos eherit.

Taas tuli äsken tunne että tekis mieli vetää itkupotkuraivarit. Se tunne tuli siitä, että mikä kiukutus onkaan, kun pelkkä kouluun meneminen on toisinaan työtä ja tuskaa. Joo ihan ite mä tämän kaiken itselleni teen, vaikka tiedän että helpommallaki pääsis. Mä vaan haluun sinne Oulujokeen uimaan joka ikinen aamu ennen koulua vaikka mikä olis! Mut kaikki bussien tulojen ja menojen kanssa säätäminen on toisinaan rasittavaa. Pyörääni en halua hetkeen nähdäkään sillä sitä ei oo keväthuollettu ja ajaminen sattuu ja hapottaa. Hyvä etten oikeasti menny viime viikolla ylikuntoon. Sillä oonki koettanut kouluhuolista huolimatta rauhoittua. Eilen menin iltakuudelta nukkumaan. Auttoi, vaikka olisin mää vähintään tunnin pidempäänki voinut. Aamulla mulla oli kädet täynnä hommia, yhtä hullua touhuamista! Koska illalla ei millään kaikkea ehdi eikä oo mittään järkiä kiusata ihteään tekemällä hommia rättiväsyneenä illalla, laitan mieluummin aamulla aikaisin kellon soittamaan. Meikä on työllistetty aamusta asti. En edes viitsi alkaa kertoa mitä kaikkea tänäkin aamuna tein, mutta lyhyesti sanottuna kotitöitä laidasta laitaan.

Jeps olkoon tämä palopuhe tässä.

Loppuun muutama ilimootusluontoonen asia:
-Mulla alkaa työssä oppiminen ensi viikon ma ja kestää noin juhannukseen saakka.
-MANSELAISILLE TIEDOKSI: Tulen Tampereelle aikaisintaan heinäkuun puolivälin paikkeilla. Lähden heinäkuun lopulla, sillä koulu jatkuu muistaakseni 29.7.
-Jätän tältä vuodelta Pirkan pyöräilyt väliin.
-Miesrintamalleni ei kuulu mitään uutta. En edelleenkään juuri nyt huoli kettään. = Ei oo parisuhdehuolia kun ei oo parisuhdetta.
-Sori jos oon ollu huono yhteydenpitäjä ja valitellut väsymystäni vähän väliä, vaikka teilläkin varmasti on omat huolenne. Sitä aina ossaa lohduttaa edes ihteään mutta kyllä tämä vielä kuulkaa helepottaa.

Oon pahoillani / en osannut lohduttaa / mut lupaan: vielä se helpottaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti