sunnuntai 20. syyskuuta 2020

Tästä se alkaa taas

Moikka! Moni varmasti ihmettelee, kun ei ole tullut tekstiä noin kuukauteen. Se johtuu siitä, että syksy on ollut haipakka. Aina on ollut jotakin. Koko ajan tekemistä. 

On sunnuntai ja sain vihdosta viimein hoidettua koneella asiat. Lähes joka viikonloppu on ollut jotakin menoa. Elokuussa ekana viikonloppu Miran nelikymppiset, toisena Powerpark, kolmantena illanistujaiset (+kaveri yökylässä), neljäntenä grillilauden päättäjäiset (niistä postasin viimeksi, mm. mölökkyvideon) sekä viimeisenä ex-anopin häät, joissa juonsin ja olin kaasona. Ne meni hyvin. :) 

Näin syyskuussa eka viikonloppu meni kotona siivotessa ja marjoja sekä omenoita poimiessa. Viime viikonloppuna Peksi oli täällä ja vietettiin kaveriporukalla iltaa Janinalla Rajakylässä. Tänä viikonloppuna oon uinut, käynyt molempina päivinä salilla, tehnyt kehonhuoltoa, kävellyt Auran majalla ja tehnyt kotitöitä. 


Tännään sain vihdosta viimein hoidetuksi asioita, kuten työsopimuksen lähettämisen kuvatiedostona Kelaan ja PAMiin, yhteydenottopyynnön Työkkäriin, hakemuksen Luoville (haluan opiskella koulunkäynninohjaajaksi), kuvia muokkailtua sekä tekstin tänne blogiin postattua. 

Nyt pittää syyä ja mennä nukkumaan, kello on yli seitsemän. Niin se kummasti aika rientää vaikka nykyisin vain 6 h mittaista työpäivää teenkin. 


Mää paan tänne kuvia tässä ku jouan. No tässä saatta muutaman. Aivan hirveänä egoistina postaan ensialkuun kuvia vain itsestäni. Vastaisuudessa ystävistä, kokkaamuksista, maisemista jne, ettei pelkäksi selfistelyksi mene. :D


Sain viime viikon la aivan törkeän hienot meikit ♥


Eihän näitä olis halunnut pestä pois...


Peilituulia ja Janinan kissa 

No niinpä niin


Sportello Fit Alppila, sieltä tämä...


...ja tämä.


Huh! Tästä se taas lähtee, tämä syksyn bloggaaminen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti