lauantai 18. marraskuuta 2023

Tyttö tulossa 😍

Heips! MitĂ€pĂ€ sitĂ€ selittelemĂ€hĂ€n, kyllĂ€ sen hyvĂ€nen aika nĂ€kee eilisestĂ€ postauksesta, ettĂ€ tyttöÀ odotan. Pojalle tuskin pukisin mekkoja tai hankkisin punaista Minnihiiri-bodya. 

Toki pyrin olemaan mahdollisimman sukupuolisensitiivinen. Ei ole olemassa tytön vĂ€riĂ€ ja pojan vĂ€riĂ€. MitĂ€ sitten vaikka pojalle pukisi pinkit sukkahousut tai tytölle sinisen autopuseron, pÀÀasia, ettĂ€ vaate lĂ€mmittÀÀ. Olen silti pyrkinyt valitsemaan vaatteet sen mukaan, ettĂ€ tyttö on tulossa. Haluan, ettĂ€ lapsella on tyttömĂ€isiĂ€ vaatteita, kuten paljon vaaleanpunaista, siinĂ€ vaiheessa kun hĂ€n on pieni. Sitten, kun hĂ€n kasvaa ja osaa itse pÀÀttÀÀ vaatetuksestaan, hĂ€n saa pukeutua kuten tahtoo.   

EipĂ€ siinĂ€, tyttöÀ toivoinkin. 😍En olisi osannut oikein olla pojan kanssa. Poika tarvitsee miehen mallin, ja koska en seurustele lapsen isĂ€n tai kenenkÀÀn muunkaan kanssa, ei sellaista lĂ€hettyvillĂ€ ole. Oma isĂ€nikin on jo edesmennyt. Veli mulla sentÀÀn on. Joka tapauksessa toivon, ettĂ€ tyttöni tulisi Ă€itiinsĂ€, ainakin mitĂ€ tulee Ă€idin unenlahjoihin. MinĂ€ nukun hyvĂ€t ja pitkĂ€t yöunet. Oma Ă€itini on innoissaan, kun hĂ€nestĂ€ tulee mummo. SiinĂ€pĂ€ sitĂ€ naisen mallia on kerrassaan.

Vaikka omat hiukseni ovat lyhyet, haluan kasvattaa tyttÀrelleni pitkÀt hiukset, jotta saan tehdÀ kampauksia. Olen sikÀli perinteinen, ettÀ haluan pukea tyttöni prinsessamekkoihin niin kauan kun hÀn ei sitÀ vastusta.

Sain tietÀÀ lapseni sukupuolen jo toisessa ultrassa, joka ei ollut rakenneultra vaan vĂ€liultra. Sukupuoli oli selvinnyt aiemmin otetusta verikokeesta, joka otettiin siksi, ettĂ€ raskaudessani oli matala riski. Verikoetulokset olivat paljastaneet sukupuolen. 

EipĂ€ tĂ€ssĂ€ muuta kummempaa. Ihanaa, ettĂ€ saan pienen prinsessan! 💗 


P.S. TĂ€nÀÀn on RV 30. Laskettuun aikaan on jĂ€ljellĂ€ reilut pari kuukautta. 

TĂ€ssĂ€ reilun viikon takainen vauvamasukuva. 😇


 

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti