sunnuntai 29. syyskuuta 2019

No, mites meni?

Hyvin sujui ja juttua olis riittänyt vaikka aamuun asti. Käytiin Ratinassa, istuttiin Periscopen terassilla, poikettiin Konttorissa joka on Fressiä vastapäätä ja mentiin spontaanisti Hervantaan, jossa asuu meidän yhteisiä kavereita. Joo, selevis jo kauan ennen tapaamista tämä, että meillä on yhteisiä tuttuja. Sattuivat onnekkaasti olemaan kotona. Eivät kumma kyllä kyselleet mittään että mistä met tunnemma toisemme. Tultiin keskustaan jossa katsottiin valoesityksiä, mm. sitä toivomuspuuta (Tampere 240 mikä lie). Hän tuli mun kaa samaan bussiin ja jäi pois odottamaan omaa vaihtoyhteyttään.

Met näemmä uudelleen vissiin ylihuomenna. Mukava, rento ja rempseä tapaus, valtavan hyvä mielikuvitus ja sana hallussa. Sanoin, että susta olis vaikka stand up -koomikoksi. Helppo puhua kaikesta. Luontevasti ja omalla painollaan. Ei yhtään tylsää tai vaivaannuttavaa hetkeä.

Mistään en mitään tiedä. Tällä hetkellä pää lyö aivan tyhjää. Harvoin ekan tapaamisen perusteella osaan sanoa todellisista tunteistani mitään. Katsoo mitä tulee. Päivä kerrallaan.

Joka tapauksessa tutustumisen arvoinen ihminen. Arvostan kaikkia kohtaamisia, sillä jokaisesta oppii. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti