sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Jälleen hyvä viikonloppu

Huomenta! Viikonloppu mennä hurahti nopeasti mutta oli sitäkin mukavampi.

Perjantaina menin jälleen suoraan töistä Peksiä asemalle vastaan ja käytiin Tokmannilla. Oli mustaperjantaitarjouksia, joista sorruin seuraaviin: 15 kpl joulukortteja 1€ ja Kulta Katriina -luomukahavi 2,50€ (yhen paketin otin). Peksi osti Mymmelle Dreamieseja 4 pss/5€. Lisäksi mie ostin vihdosta viimein Abloy-lukon, jotta sain vietyä tavaraa varastoon. Kattolampun pistokkeen hankin myös. Niin ja pöytätabletteja ja vessaan lattiamaton. Kaiken minäkin luettelen. :'D

Luminen oli Oulunsalo kun odottelin bussia.

Sitte (vai oliko ennen Tokmannia, ihan sama) latasin Ärrällä bussikortin ja matkustettiin meille. Poikettiin lähi K-Marketissa hakemassa äidin lähettämä paketti, jossa oli olkalaukku, rahaa ja arvat. Oltuamme meillä hetken ja tehtyämme kakkupohjan, käveltiin Merikoskenkadulle ja mentiin Noodle Bar 9:iin syömään. Sitten tultiin S-marketin kautta kämpille.

Lauantaina tuli kuluneeksi 80 vuotta talvisodan syttymisestä. Peksi katteli telekkarista aiheeseen liittyviä dokumentteja. Minä kävin perinteiseen tapaan aamu-uinnilla ja laitoin sillä välin Pekan vahtimaan uunissa olevaa juustokakkua. Hyvin hän teki hommat ja hyvä kakku siitä tuli, ei voi kuin kehua. ;)

Tällainen siitä tuli :)

Lähettiin sitten käymään Limingantullin Prismassa, josta ostettiin toinen kattolampun pistoke (Tokmannilla oli vain 2-reikäisiä ja tarvittiin lisäksi 3-reikäinen), lusikkalaatikko (saapahan siististi jemmaan keittiötyövälineet) ja ruokaa. Lisäksi Peksi osti mulle HDMI-johdon ja 2€ maksavan keltavalkoisen Kärppähuivin (oikia hinta 12€), jossa lukee "Pohjoisen puhuri puhaltaa". Se kaulassa sitten aina silloin tällöin baanalle: peleihin sekä Tampereelle Tappara- ja Ilves-fanien rauhaa rikkomaan. :P

Nappasin Peksistä salakuvan kun olimme matkalla Prismalle. xP Tuo auringonlasku on upea ♡


Tultiin mun luo ja aika pian lähettiin Merikosken kiinalaiseen syömään. Peksi ihastui heti. Siellä on minustakin tosi hyvä ruoka, ei voi muuta sanoa. Vuokrattiin paluumatkalla Film Townista Hiljaisuus (sodasta kertova elokuva sekin), joka oli hyvä. Sitte mentiin nukkumaan.

Sunnuntaina kävin aamu-uinnilla ja järjestettiin ja laitettiin tarjottavia valmiiksi. Synttärivieraat saapuivat 14.30 jälkeen, vaikka odotin heitä jo 12:ksi. Pari kaveria perui. Meitä oli yhteensä viisi: minä, Peksi, Outi, Tommi ja Janina. Tommi asensi mulle kattolamput. Sillä ostimmekin ne pistokkeet. Valotaika, jes.

Päivänsankari korkkasi glögijuustokakun :P


Vieraat lähti viiden aikoihin ja minä lähdin saattamaan Peksiä asemalle. Jälleen oli oikein mukava viikonloppu. ♡

Yhteiskuva asemalla junnaa ootellessa :)


Hyvää alkanutta viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti