perjantai 27. joulukuuta 2019

Näin joulun jälkeen

Heippa!

Istun Tampereen Espresso Housessa joka sijaitsee tässä Stockmannin ekassa kerroksessa katutasolla.

Tulin Pekan kanssa Haukkarista keskustaan varta vasten kello 11ksi tapaamaan vanhaa työkaveriani. Pekka jatkoi itse töihin. Siinä reilu puoli tuntia ehittiin vanhan työkaverin kanssa olla ja vaihtaa kuulumisia. Eipä siinä, mukava oli nähdä pitkästä aikaa. Hällä oli Stockalle asiaa ja niinpä minäkin päätin jäädä tälle suunnalle, päätyen vihreän teekupposen ääreen ylhäiseen yksinäisyyteeni istuskelemaan.

@ Espresso House, Stockmann, Tre

Mun ois tarkoitus tavata äitiä noin tunnin päästä. Mennään Tammelaan Vanhaan mestariin syömään, kun äidillä on joku Restel-ravintolaketjun aleseteli joka tulisi pian käyttää. Ruuan jälkeen menen noin pariksi tunniksi Rauhaniemeen ja sitten palaan Kalkkuun. Huomenna kumminkin lähden takaisin Ouluun kello kahden junalla.

Ajattelin tässä nyt aikani kuluksi näpyttää puhelinta ja kertoilla vähän miten joulu on mennyt ja sellaista. Teenkö taas perus Tuuliat ja kerron päivä päivältä mitä oon tehnyt, missä ja kenen kanssa? Mikäs siinä, niinhän mää teen. :)

21.12. juna saapui Trelle n. ½h myöhässä, 16.30 about. Junan mukana Tuulia ja Mymme. Pekka oli vastassa, käytiin porukoilla ja mentiin Pekalle. Mymme jäi toki Kalkkuun.

22.12. Käytiin Pekan kanssa mun tädillä. Saatoin Peksin asemalle. Sitten lähdin Rauhaniemeen saunomaan ja pulikoimaan. Kylmä järvivesi, mutta avannosta ei tietoakaan.

23.12. Olin Kalkussa ja käytiin äitin ja kalkkulaisen ystävämme kanssa Tesomalla asioilla.

24.12. Jouluaattona käväsin keskipäivän aikoihin muutaman tunnin kalkkulaisella ystävälläni. Muuten olin porukoilla. Antti tuli alkuillasta. Syötiin perheen kesken jouluruoka ja vaihdettiin lahjat.

Tällaisia lahjoja sain porukoilta. En mää tuolla satkulla leijju, se menee kumminkin Oulun bussikortin kuukausilataukseen, joka maksaa liki 80e.


25.12. Joulupäivänä olin koko päivän serkulla Ristimäessä, jonne kävelin mennen tullen. Olin nähnyt heijän perhettä (mukaan lukien kummityttöä) viimeksi vuosi sitten.


26.12. Pekka palasi Pohjanmaalta joulunvietosta ja lähdin häntä asemalle vastaan. Käytiin Haukiluomassa ja lähdettiin käymään serkullani Linnainmaalla. Tultiin takas Haukkariin.

27.12. No, tämän päivän protokollan te tiiättä. ;)


Jaahas, minäpä nousen kahvilapöydästä ja lähden tästä talsimaan kohti Tammelaa. Palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti