perjantai 20. joulukuuta 2019

Joululomalle

Moikka taas parin viikon tauon jälkeen. Joulukuu on mennyt vauhdilla ja jouluaattoon on huomisen jälkeen ennää kolme yötä.

Mieli on kohtuullisen hyvä, sillä istun bussissa matkalla kotiin. Mulla alkoi reilun viikon loma. Anoin jo kauan sitten palkatonta vapaata 23. ja 27.12. ja onnekseni ne myös sain. :)

Lähden huomenna viikoksi Tampereelle. Porukoilla joulu ja muuten näen Peksiä, paria serkkua ja muutamaa kaveria.

Ai että mää nautin kun bussi on tyhjä. Lisäkseni on kuski ja vain yksi matkustaja. Join loman alun kunniaksi Valio Profeel -kaakaojuoman. Mikä autuus viedä tyhjä tölkki bussin roskikseen ilman että kukaan tuijottaa. Toista oli aamulla, kun linjuri oli tosi täynnä. Moni varmasti lähdössä lentäen joulunviettoon. Nyt on lentokenttäbussi niin väljä kuin olla saattaa. Jospa se ei Oulunsalosta ollut tähän aikaan tulijoita (itse nousen kylältä, pari km lentoasemalta).

Jaahas keskustassa jos jäis pois ja vielä pari juttua pukinkonttiin ja sitten kotiin päikkäreille. Illalla jooga ja tavaroita kasaan. Vai siivoanko ekana? Aivan sama, en jaksa miettiä. :'D Iloitsen vain tästä viikon vapaasta, jonka sain viimeksi viettää kolmisen kuukautta sitten (silloinkin olin Tampereella).

Jaahas minäpä jatkan matkaa. Yritän toki jouluna ehtiä blogata ja mulla on jo suunnitelma siitä mitä teen läppärillä junassa huomenna. :P Toivon joka tapauksessa oikein ihanaa joulun odotusta kaikille! ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti