perjantai 3. heinäkuuta 2020

Täällä ollaa!


Moi. Joo näytän hupaisalta. Aina on Tuulia hiuksissa.  :'D Ootan Sofiaa, joka saapuu tyttärensä kanssa. Seison tässä linja-autoasemalla. Huh ku tekee hyvää saaha raitista ilmaa lähes 7h istumisen jälkeen. Kait me jossakin kahvitellaa ja sitten meen Miralle. Jestas mikä aamu, oisin mieluummin jääny nukkumaan ja muutenki vielä muutamaks yöks Ouluun. Yes, palataa!

Dudii. Bussissa matkalla Linnainmaalle. Just ehin 17:ään, piti Ärrällä ladata kortti. Tänään sain jo aamulla juosta matkalaukun, repun ja Kärppä-kassin kanssa pysäkille. Hyvin ehdin ja matka taittui mukavasti, onneksi. Oon heränny 3.40 ja touhunnut vaikka mitä (uinu, pakannu, askarrellu kortteja, tiskannu ja siivonnu), joten väsymys varmasti selittää tämän jumittamisen ja siitä seuranneen kiireen. Huh kohta pääsee perille.

Oli ihana nähdä Sofiaa. Hänen tyttönsä on oikein suloinen tapaus. Paljon puhuttiin ja leikittiin hippaa, sen mitä ostarin lattioilla pääsi juoksemaan. Kahvilassa istuskeltiin ja kuulumiset vaihdettiin. Asiaa ois riittänyt vaan enpä halunnut venyttää Miralle menoa. Mut oli tosi kiva nähdä! ♡

Mulla on joku ihme tarve raportoida blogiin, etenkin turhautuneena, yliväsyneenä tai muuten vain ylienergisenä. Se on elämännälkää, joka kasvaa syödessä. Nautin siitä tunteesta, kun saan asioita aikaiseksi. Mulla on aina tekemistä. Ja sitäkin enemmän asiaa. :'D Haluan olla tuottoisa. Kirjoitan käsin joka aamu päiväkirjaa muutaman sivun, minkä ansiosta pystyn elämässä muutenkin paremmin keskittymään ja olemaan läsnä. Kirjoitan itselleni. Keskustelen alitajuntani kanssa, mikä auttaa selkiyttämään ajatuksia. Parasta terapiaa! Tänne blogiin juttelen muita asioita, mitä milloinkin, kyllähän te tiiättä.

Jeps, tässä kaikki tältä illalta. Heei nähään ny jossakin välissä, ilmoitelkaa miten teille sopii nii koitetaa järkätä!

T: Reissusta väsyny mutta perusiloinen itsensä Tuitsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti