sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

1.7.

Iltaa! Kello on jo yli puoli kymmenen mutta haluan tovin postailla ennen kuin käyn nukkumaan.

Hyvää uutta puolta vuotta! Se on kuulkaa niin, että puolet vuodesta on takana päin ja tänään alkoi vuoden 2018 loppupuolisko. Jos haluais ja jaksais, sais syyn juhlia uutta puolta vuotta. Itseä ei moinen nappaa (kuten ei aina kokonaisenkaan uuden vuoden juhlinta), mutta aina voin tehdä uuden puolen vuoden lupauksen. Se on: bloggaa entistä ahkerammin. Sen vuoksi päätin vielä näin iltapuhteiksi näpytellä tekstiä.


Mulla on ollut yllättävän leppoisa sunnuntai. Kävin aamupäivällä Tuiran rannassa uimassa ja vähän istuskelemassa, tulin kotiin laittamaan ruokaa ja pesemään pyykkiä, kahtoin neljä jaksoa vanhoja Salkkareita ja venyttelin kipeitä lihaksia. Lisäksi tein vihdoin sen, mitä mun oli pitänyt tehdä jo vuosikausia: kirjoitin vanhalle kaverille kirjeen. En ole kuullut hänestä mitään kohta kolmeen vuoteen. En edes tiedä, tietääkö hän minun asuvan nykyään Oulussa. Minä olen tällainen vanhanaikainen ja nautin siitä, että saan kirjoittaa kortteja ja kirjeitä käsin.

Terveisiä Tuiranrannasta, jossa kävin uimassa ja istuskelemassa hiekalla.

Lähdin pari tuntia sitten viemään kirjettä lähimpään laatikkoon. Matkalla tapasin vanhan työkaverin, jonka kanssa jäin yli tunniksi suustani kiinni. Hän asuu tuossa naapurikadulla mutta emme olleet kuukausiin tavanneet. Niin se voi yksi hyvä teko (tässä tapauksessa kirjeen vieminen) johtaa moneen muuhun hyvään asiaan. :)

Toinen mitä voisin luvata, on, että tee niitä asioita joita sinun on pitänyt jo kauan tehdä. Älä jää odottamaan "parempaa hetkeä" vaan tartu toimeen heti!

Alkakoon tästä aikaansaavuuden, luovuuden ja haaveiden toteuttamisen aikakausi!

Hyvää vuoden uutta puolta! Uusi puoli - uusi mahdollisuus.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti