torstai 18. kesäkuuta 2020

Junassa jälleen

Täällä jälleen! Toinen päivä raiteil perä jälkeen, kutsu reissunaiseks kuka muukaan vetää tällee. B)

Junassa ollaan. Peksi oli järkänny meille työskentelyhytin nii täällä omassa rauhassa saa hengailla.

Kuunnellaan jotain Spotifyn juhannussoittolistaa. Musat korkattiin milläs muulla kuin Teflon Brothers ft. Kalevauvan Juhannussimalla. Siis se kappale, ei meillä täällä mitään simapulloa ole. Vettä se vain oli. ;P

Myös Elastisen Viikonloppu kuunneltu. "Meillä menee koko loppuviikko." Maanantaina vasta paluu kotikaupunkeihin.

Koska olemme menossa Pohjanmaalle, halusi Peksi välttämättä soittaa Klamydiaa. "Oi tulee ihan nuoruus mieleen", sanoin. Silloin alta parikymppisenä Pohjanmaalla-biisin luukutus oli kova juttu. Se antoi sellaista nostetta. Se oli silloista, ikään kuuluvaa fiiliksenhakua. Myös Pienen pojan elämää laitettu soimaan. Onhan Klamylla senkin niminen biisi kuin Juhannuksena. Siitä tulee ihan Kalajoki mieleen. Oi että, sinne ens jussina.

Juhannussimaa- ja Pohjanmaalla-biisin intro on hieman samankuuloinen. Ei ihan oo absoluuttista sävelkorvaa, mutta huomaan tällaiset yhtäläisyydet.

Täälläpä sitä, rekvisiittoinen päivineen. 

Eikkait siinä. Seuraavana Seinäjoki. Tästä vielä reipas tunti Pännäisiin, tai nimellä Pietarsaari-Pedersöre se nykyään on. Outo nimi, miksköhän aseman nimi piti muuttaa.

Heh, Pekka oli hyvä Tampereen keskustaa kohti saavuttaessa, et "tuos on meijän konttori, pitäiskö pyörähtää ja sanoa hyvää jussia, muistakaa nukkua...eiku..." Ehee. x)

Noniin, aspartaamiöverit ois kiva vetää. Ku tuo holi ja sokeri ei oo mun juttu. Ei vaa, kaikkea kohtuudella, myös karsinogeenejä. Määpä voinkin loppumatkan jatkaa terveystekstini luonnostelua.


Kiva mennä Pietarsaareen. Ja mikä parasta, siitä suoraan mökille. Saareen. Ei juoksevaa vettä. Ei sähköä. Ulkohuussi. Näin mulle on kerrottu. Eräjormailua. Luksusta.


Eikkait siinä, jos musta ei kuulu täällä blogissa, toivotan kaikille oikein hyvää, rauhallista ja seesteistä juhannusta! =)


P.S. Kuvat Kotelinkoskelta lisätty postaukseen Näin se kesäloma toimii.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti