sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Näin se kesäloma toimii

Hei!

Minusta on aivan outoa, etten ole lähes kahteen viikkoon postannut. Ajattelin tässä muutaman minuutin päivittää kuulumisiani ennen kuin polkaisen matkaan. Näen Valkean edessä ystäväni, jonka kanssa pyörällemme pitkin Oulua, hyvin todennäköisesti Nallikariin. Nyt on ollut todella ihanaa ilmaa!

Eilen kävin ystäväni Janinan kanssa Koitelinkoskella. Ai että oli upeaa! Minä kävin koskessa uimassa. Lopuksi poikkesimme Jäälin montulla, jonka vesi oli kirkasta ja ihanan viileää.

Tästä se lähtee :)

Janina ja mie





Metsän siimes ja vetten kuohut
Eväidensyönti grillauspaikalla. Minun reppu auki. Tuossa kohtaa koskea kävin myös uimassa.

Ihan hyvin on muuten mennyt. Oon paljon hoitanut asioita, mm. TE-juttuja. Työkkäritäti kehui työllistymissuunnitelmaani: "Oikein hyvin laadittu." Perjantaina lähetin hakemuksen kahteen eri paikkaan, henksun hommia. :) Varasin myös kissalle eläinlääkärin huomiselle. Terveen kissan perustarkastus sekä sirutus, sillä Mymmeli lähtee keskiviikkona kesänviettoon vanhempieni luo Tampereelle.

Keskiviikkona lähden itsekin. Seuraavana päivänä suuntaan junalla Pekan kanssa Pietarsaareen, jossa vietämme juhannuksen. Sitten palaan Ouluun ja taas 3.7. suuntaan Manseen, sillä seuraavana päivänä on kummitytön rippijuhlat.

Ihanaa olla lomalla! Tällä hetkellä työt on mulle aivan sama. Pääsen jos pääsen. Siihen saakka nautin kauniista Suomen suvesta! <3


Nyt lähden polokemmaan! Kaunista päivää kaikkialle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti