perjantai 26. kesäkuuta 2020

Kuulumispäivitys junasta

Hei ja terveisiä jälleen ...tarviiko tuota ees sanua mistä. Jotenkin nämä tsukussa istumiset on parhaita hetkiä bloggaamiselle. Maanantaina tulin reissusta ja tää viikko on taas menny niin nopeasti että huhhuh. Nyt oli vaa päästävä kirjoittamaan. Ärsyttää välillä ku haluais tehä koneella hommia mutta sitten ei mukamas oo aikaa, tai sit sitävaa keksii syitä ettei tarvi, esim. liian kuuma, lähen mieluummin uimaan, iltamyöhä, meen mieluummin nukkuun tai sitten tarvii hoitaa ja sopia muita käytännön asioita.

Jos sallitte nii ajattelen hetken "ääneen". Oon matkalla Hpj ja täs konnarii ootelles teen tehtävälistan... kummitytöl o rippijuhlat 3.7. ja sitä varten lähetän hälle kirjeen, ku sellainen tehtävä annettii seurakunnalta, siit o mul luonnos päiväkirjassa, ei se auta ku näpytellä puhelimeen ja lähettää s-postilla, ku haluun saaha sen lähtemään asap, ko hän on nyt riparil ja varmaan ootteloo että koskas se Tulskari viestittää... ei tällä mitää deadlinee oo mut itteä vaa alkaa kiukuttaa tekemättömät tehtävät, siis aivan kaikki. Ja se kuvajuttu... ens viikolla sit, nyt ei auta sopia kaveritapaamisia, kö ma-to kokonaiset päivät aikaa ja pe aamuna bussilla Manseen. Joo... Voi ie... Minä vaan vuodatan tajunnanvirtaa ihmisille julkisesti. Ehkä mä alan venata konnarii ja ryhtyy tuumasta toimeen, ei se voivottelemalla etene. Anyways mää ehin sen kirjeen jälkeen istua yli tunnin Ykan asemalla ja oottaa Haapajärvelle lähtevää taajamajunaa. Siin ehtii taas blogata taikka muuten vaan antaa kynän sauhuta.

Yes hei, viikonloppuja rakkaat ihmiset ja palataa! ♡ Tuitsu on väliin tällänen touhutäti, kyl te tiiättä.


PARIA TUNTIA MYÖHEMMIN: Voila! Nyt on kummikirje lähetetty. Istuin tuossa aseman pysäkillä kirjoittamassa ja siirryin hetkeksi koivua vasten nojaamaan. Siinä hetken jatkoin ravintoblogin luonnostelua, kohta 8: annoskoot. Vielä olis pari kohtaa. Ravinnosta ja oikeaoppisesta syömisestä siis annan ohjeita. On tämäki ollu projekti! Junassa yleensä ehtii kirjoittaa. Nyt istun jo vaihtojunassa, joka lähtee muutaman minuutin päästä.

Tämän näköinen kiskobussi mua ootteli kolmosraiteella. On Ylivieskan asema vähän muuttunut siitä mikä oli viimeksi. On tullu alikulkutunneli, katokselliset pysäkit ym.


Tähti ja koivu... Tuitsun tyyliin. Enää ei oo aseman pihassa keinuja. Muistan 8 vuotta sitten, kun junaa ootellessa kiikuin menemään. Voi niitä aikoja. :'D


Jee. Kohta sanotaan heipat Ylivieskalle, sillä pian tämä juna lähtee.

Vaunun ainoana matkustajana on tilaa levittäytyä.

Heippa Ylivieska! Se on lähes joka pohjalaispitäjän aseman lähellä Halpa-Halli. Niitä saa tämän tästä bongata.

Eh, oikea tilannekuva. Yes, tästä se lähtee! Nyt pääsen näkemään pitkästä aikaa Siljaa ja kumppaneita. Ja heijän uutta vauvaa. :)











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti