sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

Nonii huomenta taas

Se olisi maanantai. Heräsin aamulla ja luulin että on tiistai. Sehän kertoo siitä, että arkiaamuun herääminen on luontevaa ja uuteen viikkoon on heti ehtinyt lämmetä. Parempi se on luulla maanantaita tiistaiksi kuin sunnuntaiksi.

Nukuin kyllä ku tukki enkä muista mitään viime yöstä paitsi sen, että näin unta että elin 9. luokan viimeistä päivää. Piti mennä luokanvalvojan tunnille ja minä vain jäin käsityöluokkaan suustani kiinni jonkun tytön kaa. En koskaan päässyt kotiluokkaan asti. J.J. parka varmaan odotti mua ja laittoi poissaolomerkinnän, joita ei montaa yläasteen aikana ollutkaan. :'D

Muuten viikonloppu meni tosi hyvin. Perjantaina ei ollut joogaa, siispä tein pilatesta ja venyttelin kotona. Puhuin myös Englannissa asuvan ystäväni kanssa puhelimessa yli tunnin. Ei oltu soiteltu aikoihin.

Lauantaina kävin ex-anopillani kylässä. Oli ihmeen mukavaa! :) Ikävät ajat ovat takana päin ja juttu luisti kuin ennen vanhaan. (Kenellä elämä anopin kanssa olisi aina yhtä ruusuilla tanssimista?) Joo, puhun ex-anopista vaikken ollut poikansa kanssa edes kihloissa. Ex-anoppi ja miehensä vei autolla mut kotiin ja aika pian sen jälkeen menin nukkumaan, vähän ennen seitsemää. Menevät loppukesästä naimisiin ja minullekin on luvattu hääkutsu, ihanaa. Toisten häihin on aina mukava mennä. :)

Eileen olin vain kotona. Ulkona kävin vain uinti- ja roskienvientireissun verran. Muuten tavalliseen tapaan pesin pyykkiä, siivosin, laitoin ruokaa ja olin koneella. Katoin mää myös vihdosta viimein Nuoren Hannibalin loppuun ja aktivoin taas C More -tunnukset. Siinä kahoin yhen Salkkari-jakson parin vuoden takaa. :D

Eikkait mulle muuten mitään ihmeellistä kuulu. Peksi tulee ensi viikonloppuna, siis 20. päivä. Huhtikuussa on aika paljon reissuja ja toukokuulle varasin Turun-matkan. Ne on näitä nuorten PAMilaisten virkistysretkiä. Työkkäristä yrittivät viime viikolla vaihteeksi tavoitella pariinkin otteeseen... pittääpä kahtoa mitä oli asiaa kun jättivät OmaPostiin viestiä. Niin, ja niitä työpaikkoja vois alkaa kahtoa myös.

Viime viikon keskiviikon mielenailahdus oli tosiaan hetkellistä, "ja varmaan hormonit vaivaa" -tyyppistä ulostuloa. Pittää ihmismielen patojen aina välillä murtua. Sitten jaksaa jatkaa taas vahvempana eiks je? :)

Se alkais olla näin aamusta taas valoisaa. Kiva juttu. Valolla on valtava vaikutus. Näkee asiat kirjaimellisesti uudessa valossa. :)

Valoisaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti