perjantai 26. helmikuuta 2021

TI-LA-päivitys (kyllä, ti, la ja tila ehee :D)

TIISTAI:


Hyvää iltaa. Istun bussissa. Oon kuolemamväsyneenä töistä tulossa. Ihan mukavasti päivä meni, ei sen puoleen. Huomiselle houkuttais ottaa työvuoro vaan enpä taija, muuten uuvutan ihteni, ku teveystarkastus aamukasilta ja Kaketsulla lupasin käyä. Toisekseen mulla on torstaille työvuoro. Ja lauantaille.

Vaikka olot on ollu välillä rajuja, oon jaksanu käyä töissä ja opiskella. Varmaan ikinä ollu tällaista comboa, että teen molempia. On ansaittava rahaa, että on varaa elää statuksella opiskelija. Se on sitä toimeentulon turvaamista. Tarvii vaa kahtoa ettei liikaa innostu, jottei Kela evää tukia. Muistaakseni 500e on raja paljonko saa tienata.

Peksi tosiaan tuli tänne silloin torstai-iltana, kun hieman maani myyneenä tuskailin kadonnutta koulutehtävää ja junalippuja, jotka eivät olleet vielä saatavilla. Molemmat huolet osoittautuvat turhiksi. Pekka kertoi pian saapumisensa jälkeen, että 25.2. tulee myyntiin kevään liput. Muutama päivä siis. Mitäpä näitä murehtia.

Lauantaina, avattuani tietokoneen, huomasin, että koulutehtäväni ei ollutkaan hävinnyt! Se oli vanhalla konneella. Office oli nähtävästi päivittänyt itsensä, jippii! Muuten Lenovo on pelittänyt hyvin ja sillä mennään.

Ohh... kotona vielä ruoka itselle ja kissalle ja viimesillä voimilla raahautua suihkuun. Uuen panssarilasin ja suojakuoret tillailen tähän puhelimmeen, jollei tänään niin viimeistään huomenaamulla. Jaahas nyt se on jo mun pysäkki, heipat ja öitä. 


LAUANTAI: 

Huomenia. Sitä ollaan jo lauantaissa ja työpäivä se on tännäänkin.

Keskiviikkona tosijaan kävin siellä opiskelijaterveydenhuollossa. Mää en tiijä jaksanko mää lähtä näitä asioita blogissani avaamaan, mut no, kerron nyt, että mulla on lääkärille aika huhtikuun alussa. Tätä sammaa ko aina: vämysystä. Tälle siis tuskin mitään parannuskeinoa on (tähän saakka selvinny pelkällä sinnillä, tsempillä ja tahdonvoimalla kaikki nämä vuodet), mut aikanaan luin juttua CFS:stä ja mietin, olisko se aiheellista diagnosoida. Kö miettii, et jo yli 7 vuotta tämä sama olo ollut. Se et miks se on just nyt ollu tosi raju, johtuu muutoksista. Opinnot, korona, epävarmuus tulevasta. Mikä on syy mikä seuraus, sitä on vaikia sanua. Sain myös vinkkejä keskusteluapuun, jos tulee tunne että fyysisen olon tuomaa henkisen tuskan taakkaa tarvii päästä purkammaan.

Mut jees, tännään voin paremmin ku eilen. Eilinen meni epätodellisuudessa ja aivosumussa. Sain pakottaa itseni tekemään pari koulutehtävää, mutta kas kummaa, sain molemmat tehtyä ja palautettua ennen 16.30. Janina tuli kyllään, me joogattii ja mää tekkin hälle hieronnan. 

Kylläpäs tännään tullee poikkeuksellisen paljon Oulua. Ainniihei, ne liput tuli myyntiin ja mää hommaan ne to 1.4. ja ma 5.4. Oon siis tuon välin Mansesterissa. Miralla ainaki käyn, porukoilla, Peksillä, parii tuttuu nään, en osaa täs vaihees sanua keitä muita jouan tällä kertaa.

Kun oon maininki kierineeni aamuisin hangessa, niin syy on tämä: Tuiran uimarannan laituri on epäkunnossa. Kävin äsken aamulla ennen bussiin nousua katsastamassa tilanteen. Ihana aurinkoinen ilma muuten! :) Muuan nainen tiesi kertua, että kesällä luultavasti vasta korjaavat. Ei se auta ku odotella jäiden sulamista. "Kyllä meitä koetellaan", hän tuumasi. Se on totta. Meikähullu on joka aamu kieriny kotipihassa hangessa. Siinäs näättä, näin kertakaikkisen riippuvainen oon kylymäkasteesta!

Jees hei mä tiiän mulla ois asiaa enemmän ku uutisankkurilla, vaan tarvii kahtoa että ossaa jäähä pois. Mää teen tuolla Jäälisä iltakuuteen tän päivän, si ehtoolla katon yhen jakson Ex-onnellisia. Kivaku Aallonmurtajan 3. kausi oli kans tullu C Moreen. Millä näitä ehtii vahdata ko kouluvideoitaki ois... tekemisen paljous... :'D

Jees... kattellaan. Viikonloppuja! Mää paan huomenna tänne blogiin kuvia. Muuten suutun ittelleni kun en saa aikaseks. Silti tet vaan luetta ja välitättä ja ootta kiinnostuneita, siitäkin huolimatta että kirjoittaja on toisinaan itselleen ja väsymykselleen vihainen. Vaan nyt, väsyärsy voimavaraksi ja töihin, lähimmäisenpalvelukseen, ihmisten auttamiseen, elämän merkitykseen.

Ihana kevätaurinko Jäälin hangilla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti