keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Mitäs Tuitsun torstaiaamuun?

Huomenta. No mitäpä tässä. Normi haipakka aamu kuten aina. Herätys 4, hälytyksen sammutus (en torkuta koska se on pois aamusta), tiski, aamuliemet (=½ sitruunan mehu, FitLine ja allut), hammaspesu, Mymmelle ruoka (mokoma ku ei ollu syöny edellisiäkään), avantouinti (mennessä lumipyry piiskas kasvoja, arktisia nämä aamut, toisinaan miettii että on se hullun hommaa), kotiin kamppeet kuivumaan, hengitysharjoitus ja jooga, sängyn petaaminen, aamupala ja tee, samalla työevväät rasiaan, uus lisäravinne (hyvää oli pergapastilli), meikki, hiukset ja ovesta ulos. Kävelyltäni ehkä 50m muistin, että jäävuorisalaattirasia jäi, mutta nou hätä. Pääasia että on evväät, ja pilikoinhan mie siihen tommaatin ja omenan, joten kyllä kasviksia on. Eikkait siinä, bussiin ja menoks.

Joo. Eileen pyrin ratkaisemaan tekemisenpaljousongelmani. Joskus sekin auttaa, ettei tee (niin, mikä elämässä on oikeasti tärkiää?), mutta vielä oleellisempaa lienee tämä: ELÄ UATTELE. Joo mää tykkään puhua murteilla. Joka tapauksessa, jos ajattelen, että minulla on liikaa tekemistä, äkkiäkös ajatus ottaa minusta vallan ja alan elää sen mukaan. Ajan saatossa ajatus juurtuu niin syvälle, että siitä tulee osa minua, persoonaani ja identiteettiäni, vaikuttaen täten kaikkeen toimintaani, asenteeseeni ja olemiseeni. Hei, mä olen alle 30. Vielä hyvinkin oppivassa iässä. Mä pystyn kyllä kouluttamaan itseäni. Hauskinta on pitää itselleen jöötä.

Summa summarum: Älä ajattele, että sinulla on liikaa tekemistä. Ajatus saa vain suotta sinut stressaantumaan ja syö sinua sisältä päin. Jos hommaa on, tee se, elä mieti. Aivokapasiteettiaan voi JA KANNATTAA täyttää muullakin kuin to do -listalla. Totuus on, ettei ne tehtävät ajatuksen voimalla mihinkään katoa. Ne vain on. Paras suhtautua niihin neutraalisti ja ajatella niitä vasta sitten, kun on tekemisen aika. Jos silloinkaan. Siispä: kuten ystäväni sanoi, ei kannate sairastaa tulevaa tautia etukäteen.

Dudii, itse-itsensä-terapeutti Tuulia on puhunut.

Mukavaa torstaipäivää. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti