sunnuntai 9. toukokuuta 2021

Maisemanvaihdos

Hei. Hyvää äitienpäivää, Eurooppa-päivää, Timoille ja Timeille hyvää nimipäivää ja ennen kaikkea kaunista kevätsunnuntaita. Oulussa paistaa aurinko täydeltä terältä.


Peksi oli mun luona torstaista tähän päivään. Vointini huomioon ottaen viikonloppu oli todella rento ja mukava. Kerron kohta mitä teimme, mutta mainittakoon, että kyllä me myös siivottiin. Kuten sanoin, lähden Mymmelin kanssa muutamaksi viikoksi muualle. Lähdimme jo. Peksi auttoi meidät matkaan. Puunattiin mun kämppä sellaiseen kuntoon, että sinne on mukava palata. Tyhjennettiin jääkaappi ja otettiin virrat pois pääkytkimestä.

Perjantaina käytiin porukalla syömässä Da Mariossa, joka on Oulun vanhin pizzeria. Ystäväni sai töitä Kainuusta ja muuttaa sinne puoleksi vuodeksi asumaan. Sen kunniaksi päätimme vielä kerran kokoontua. Seuraavasta ei tiedä, että missä ja milloin. Ihan hyvän kasvispizzan söin. Ainakin kehuttu ravintola on.

Lauantaina Peksi oli järjestäny mulle yllätyksen: sauna ja uinti Koivurannan saunalautalla Värtössä. Olen kerran aiemmin käynyt: kaksi vuotta sitten ammattiliiton kesäpäivillä, tosin se retki sisälsi risteilyn. Ilma oli nytkin oikein kaunis ja aurinkoinen. Puusaunan lämpö oli mahtava. Saunamajuri oli oikein mukava, kuten myös kanssasaunojat. Poreammeessa tuli istuskeltua ja joessa pulahettua monneen otteeseen. Illalla olo oli raukea ja rento. Ja kerrankin nukuin hyvin. Kaikesta huolimatta: elämäni hienoimpia iltoja. Aivan mahtava yllätys. Hyvää kannatti odottaa. :)

Tänään kävimme ystäväni luona, joka on muuttanut naapurustoon. Sen jälkeen teimme kävelyn patosillan kautta joenviertä pitkin rautasillalle, josta Tuiranrantaan ja takaisin mun luo. Siivosimme loput ja lähdimme matkaan.


Siispä, tästä alkaa uusi vaihe elämässä. Reissun aikana kuulostelen vointiani. Palaan, kun siltä tuntuu. Pyydän lisää sairaslomaa, mikäli olo vaatii. Joka tapauksessa nyt rauhoitun ja vain olen. Pidän yhteyttä vain läheisimpiin ihmisiin. Toki bloggailen jaksamiseni mukaan. Jeps, mutta, kirjoittelemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti