sunnuntai 18. huhtikuuta 2021

Viimesillä voimilla

Hei. Viikonloppu on ollut keväisen kaunis, lämpöä ja auringonpaistetta riittänyt. Kaikkialla missä olen ollut, on ollut todella rauhallinen.

Silti tuntuu, että olo menee aina vain heikommaksi. Mulla ei ole voimia mihinkään. Tavalliset kotiaskareetkaan ei luista. Perjantaina valvoin myöhempään ja sain sinnillä pestyä keittiön ikkunan ja imuroitua kämpän. Eilen olin töissä 14-21. Koko päivä keittiö-/oleskelutiloissa. Olisin ehtinyt vaikka ja mitä, omia juttuja tehdä, jos poweria olis, vaan se on todella vähissä.

Tänään jaksoin nähdä ystävääni, käydä hänen kanssaan seurakunnan tilaisuudessa ja poiketa vielä Kaketsulla.

Kaiken huomion vie selviytyminen. Mieleen hiipii yhä vahvemmin ajatus: joudunko jäämään sairaslomalle? Meen perjantaina verikokeisiin. Siellä mitataan mm. hemoglobiini ja ferritiini. Oiski helppoa, jos syy voimattomuteen löytyisi esim. rauta-arvoista. Tuloksil kestää noin viikko. Jos ei löydy mitään, hyväksyn sen. Siinä tapauksessa varmaan jään kotiin, hoidan pakolliset asiat, latailen akkuja ja mietin koulun jatkamista syksyllä uudestaan. Oon niin koville joutunu, että elämää kestän kyllä, vaikka haaveet ei toteutuisikaan.

Vai riittääkö sinni, tsemppi ja tahdonvoima? Riittääkö? Kysyn vaan. 

Elämäni rankin vuosi sitten vuoden 2014.

Ens viikko. Tahdonvoimalla. Sitä löytyy aina jostain, kummasti vaan, vaikka väkisin.

Nyt luovutan tältä päivältä. Kello ei ole kuuttakaan, mutta haluan nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti