sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

KESÄSUUNNITELMAT (Osa-alue 5)

Kirjoitettu 19.5.2019:

Nyt kun on puitu raha ja rakkaus, päästään parhaaseen osa-alueeseen: kesään! ♥ B-)

Viimeinen työssäoppimisviikkoni on viikko 26 eli 24.-28.6. Viimeistään sillä viikolla tulee olla näytöt ja itsearvioinnit tehtyinä. Välissä on juhannus, mutta tokkopa juhlin sitä mitenkään. Yleensähän olen töiden ym. loputtua tullut Manseen, mutta tänä suvena haluan olla Oulussa. Mulla on lomaa 29.6.-28.7. eli käytännössä koko heinäkuu. En halua juhlistaa (toivottavasti) läpi mennyttä näyttöäni mitenkään. Haluan vain olla mielipuuhieni parissa eli uida, joogata ja ehkä pikkuisen kirjoittaa. Ainoa ”erikoisempi” mitä voisin, on lähteä Mymmen ja hyvän ystäväni kanssa Nallikariin taikka mennä kahden hyvän ystävän kanssa ravintolaan syömään. Ei kesäloman alkua tarvitse rajusti juhlia. En juhli rajusti muutenkaan.

Minulla on täällä Oulussa tekemistä niin paljon, etten edes tiedä miksi minun pitäisi viettää se aika Tampereella. Toisekseen, kerrankin mulla on mahdollisuus olla kesällä nykyisessä rakkaassa kotikaupungissani. Ajattelin lähteä reissuun vasta heinäkuun 15. päivän paikkeilla.

Mitä sitten haluaisin tehdä: Haluaisin viikolla 29 eli juurikin 15.7. aikoihin tulla sinne etelään. Aluksi tulen ainoastaan sen verran, että haen auton ja lähden Pohjanmaalle. Olisi mukava käydä Närpiössä eräällä pariskunnalla, johon tutustuin paluumatkalla lentokoneessa tullessani Teneriffalta. Sieltä haluan ajella Nivalaan. En entisiä ukkojani moikkaamaan, vaan ystäviäni tapaamaan. (Oikeastaan kaveriperhe, jonka luona ajattelin käydä, asuu Haapajärvellä mutta Nivalan rajalla kuitenkin.) Mietin, lisäänkö Powerparkin tähän reissuun, mutta tulin siihen tulokseen, että sinne ehtii myöhemminkin kesällä. Ajeleminen pitkin kesäisiä maanteitä on minulle viihdettä itsessään. Tällä reissulla menisi noin neljä yötä. Ajelisin takaisin porukoiden luo Kalkkuun 21.7. paikkeilla.

Olen päättänyt viettää Tampereella tällä kertaa vain reilun viikon. Ei ole mitään, mitä aivan erityisesti haluaisin siellä tehdä. Mikäli tamperelainen ystäväni minut haluaa ”varata”, on tapaaminen ajoitettava mieluusti viikolle 30. Heinäkuun viimeiselle viikonlopulle on menoja, ainakin lauantaille. Ouluun on palattava viimeistään 28.7, sillä seuraavana päivänä jatkuu lähiopetus ja koittaa paluu koulunpenkille.

Tältä näyttää alustavasti Tuulian kesä. Tarvii alkaa kysellä eritoten Pohjanmaalla asuvilta ihmisiltä heidän kesäsuunnitelmistaan. Muuten olen kesäkuun lopun ja heinäkuun alun Oulussa. Pakkaan tavaroita muuttoa varten, uin Tuirassa ja Nallikarissa, näen joitakin kavereitani ja toivottavasti hyppään sen benjin! Tiedän, että benjihyppyjä järjestetään Torinrannassa vuosittain heinäkuun puolivälin paikkeilla. Kymmenen vuoden jälkeen haluaisin taas uskaltaa!


Tilannepäivitys 2.6.2019: Ei suuria muutoksia.

Kesäkuun lopun ja heinäkuun alun olen ilomielin Oulussa. Uin, lähetän asuntohakemuksia ja siivoan kotia muuttokuntoon. Tamperelainen serkkuni saattaa tulla käymään, mutta siitä sovitahan lähemmin. Selvitän, missä päin Suomea ja milloin järjestetään benjihyppyjä.

Näillä näkymin lähden 15.7. Manseen Mymmen kanssa junalla. Mitä Pohjanmaahan tulee, Haapajärvellä asuvalle kaveriperheelle sopii, että majoitun heidän luonaan. Varmistelen asian vielä närpiöläiseltä pariskunnalta sekä muutamalta muulta ystävältä.

Siihen mitä teen Tampereella, milloin ja kenen kanssa, mulla ei ole vielä tarkkoja suunnitelmia. 27.7. on sovittua menoa ja 28.7. palaan Ouluun. Muuten haluan vähintään kerran käydä Rauhaniemessä ja Om Yoga -koululla. Ajattelin myös käydä äidin serkun luona Nokialla, nyt kun kerrankin ennätän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti