keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

Huohotus taas

Huhhuh. Aamuinen toistui eli sain juosta bussiin. Se tuli tuo 8-bussi Oulunsalo E:n pysäkille tasan 15.00. Mää lähdin töistä kiitämään varmaan 14.57, sillä tiesin linjurin lähtevän 14.55 lentoasemalta. Oevoe, eihän tämä hauskaa ole kun vuoroja kulkee harvaksemmin kuin ylleensä, mutta minkäs teet. Ongelma on lähinnä se, et jo vaatteiden vaihdossa menee aikaa, vaikka työt lopettaisi 14.50. No, huomenna on enempi pelivarraa, ku päivä päättyy 13.58 ja bussi lähtee 14.15 (edelliseen ei olisi mitään toivoa keretä)

Sillä kiirehdin, kun olen menossa hierojalle. Aika on tasan 16, joten jos olisi käynyt kuten eilen, olisin ollut keskustassa vähän jälkeen 16. Mukavempi se on olla ajoissa – olen siis iloinen, että ehdin. :)

Joo, oma auto ois kätevä, nii ei tarttis bussien perässä juosta. Mutta liian kallis! Oon kuullu että pelkkä jakohihnan uusiminen saattaa maksaa 700 euroa. Sais olla tuplasti parempi palkka että tässä elämänvaiheessa edes tohtisin harkita. :'D Ja ohan joukkoliikenteen käyttö ilmastoteko. Siispä, näillä mennään.

Oooh ihanaa kohta saa taas ruveta pyöräilemään. Huomenna tuloo tili (ja nyt mä TOIVON ettei käy niin että tili tuli tili meni) ja ajattelin mm. keväthuollattaa pyörän. Vois vaikka töihin polokasta joku kaunis toukokuun aamu.

Ens ja sitä seuraava viikko mulla on työpaikan osalta ihan auki. Siis kyllä töitä on, mutta koska oma asiakkaani ei ole paikalla, minut laitetaan yliresurssiin. Tämä tarkoittaa sitä, että minut voidaan tarvittaessa siirtää muihin yksiköihin. Nyt viimeestään tarviin sen kymmenennen tunnin yöunta, sillä uusien asioiden opettelu kuluttaa kapasiteettia verraten enemmän kuin normi "autopilotilla" meneminen.

Juups, tulipa taas tilitettyä arjen kuulumiset. Ai niin, mä aattelin vappuna pitää puhelinta kiinni. Meen kuitenkin kaverille grillaamaan enkä oo varma osaanko suunnistaa Pyykösjärvelle kyseiseen osoitteseen ilman Googlemapsia, ja jos jotain asiaa tulee kaverille, nii hyvä kait puhelinta olis edes sen aikaa pitää päällä. Tai sitten siirrän kännykkävapaapäivän lauantaihin tai sunnuntaihin. Ei oo ikuinen vappu mutta pidennetyn viikonlopun mittainen sentään. Ja matka jatkuu Oulujoesta Tuiraan, pyörätietä pohjoiseen / ei hetkeen duunii, laitan ruokaa uuniin / syvemmälle unneen meen.

Jees, kohta olen keskustassa. Ei se kuulkaa hääviä olis autoa ajaa, ku ei pystyis samalla tekstiä näpyttää. Onneksi on Oulun joukkoliikenne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti