perjantai 24. huhtikuuta 2020

Terveisiä ajatustehtaalta!

Hei vain. Kuten otsikko jo kertoo, olen paraikaa ajatustehtaassa. Se on paikka pääni sisällä. Paikka, jossa vietän suhteellisen paljon aikaa, toisinaan jopa liikaa. Paikka, jonne vain minulla on kulkulupa. Paikka, jonne pääsy ei katso aikaa tai konkreettista paikkaa.

Kyllähän te tiiättä, että oon yks kävelevä ajatuspommi. Asiaa oon niin paljon, että yksi elämä tuskin riittää niiden kaikkien ulos tuomiseen. Tässä tehtaassa savu nousee niin että melkein korvista höyry näkyy, raaka-aineena on verbaalisuus ja innoittajana itse elämä. Osa lyödään raakana faktana tiskiin ja osa päätyy jatkojalostukseen, sillä aivan kaikkea ei purematta niellä.

Tässä tehtaassa raha ei puhu, vaan hyvää jaetaan ilmaiseksi. Tuotteilla käydään korkeintaan vaihtokauppaa. Valikoima sisältää niin valmiit kuin keskeneräiset ajatukset ja kaiken siltä väliltä. Tekijä vastaa valmistusvirheistä yksinoikeudella. Mikä merkillisintä: Kaikki tämä tapahtuu yhden ihmisen toimesta. On siinä työ yksin pyörittää valtavaa tehdasta, mutta on se myös kaiken vaivan arvoista.

Oletko valmis? No sitten, Neljää ruusua lainatakseni: Tie ajatuksiin / tule mukaan!

Tulipa teksti. Taidan päättää tämänkertaisen tehtailuni tähän ja aloittaa uuden tuotteen.

Tapaamme seuraavassa luvussa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti