perjantai 24. huhtikuuta 2020

Ja takaisin tien päälle

Dudii, hei vain. Tulen hetkeksi pois oman pääni sisältä, tuosta kierroksilla käyvästä ajatustehtaastani ja palaan tähän hetkeen. Kylläpä mulla jälleen kerran mielikuvitus laukkaa. :'D

Ihan konkreettisesti haluan lähettää terveiset tien päältä! Istun Onnibussissa, joka lähti Oulusta 9.40. Ihan mukavaa vaihtelua kulkea pitkä matka linja-autolla. Sitä pääsee erilailla ihailemaan maisemia, etenkin nelostien varrella olevia lakeuksia, metsiä ja upeita järviä. Nelostie on tässä vaiheessa muuttunut ysitieksi, sillä Jyväskylässä oli vaihto ja seuraava pysäkki on Himos. Tiiättäkö sen vanhan laulun Linja-autossa on tunnelmaa? Kyllä se vain linjuriauto on maantien ässä / jos olet jonnekin pyrkimässä... Ai että tulee hyvät muistot mieleen kun kulkee tätä tietä. Se viime kesä, kun ajoin Haapajärveltä serkun luo Linnainmaalle. Jälleen kerran minulla on sama määränpää. ♡

Tauko pieni kohta koittaa... Jämsän Shell.

Daada-daada. Olipa Jämsässä lämmin. Kävin ovella haukkaamassa raitista ilmaa. Ruohokin näkyi kasvavan. Oulussa oli vielä lunta maassa. Eilen oli satanut uutta.

Jo vain. Vielä reipas tunti Tampereen linja-autoasemalle, josta matka jatkuu Linnainmaalle. Koko päivä bussissa, huh. En väitä etteikö tuntuisi missään. Hyvä ku matkan alussa mulla oli läppäri, ja koska bussissa ei ole samanlaista mahdollisuutta olla koneella kuin junassa, pidin konetta sylissä. Onneksi joogatiili toi hieman korkeutta. En vain jaksa enää olla koneella, sillä muuten mun tulee huono olo. Nytkin on siinä ja siinä että jaksan näpyttää puhelimella.

Oli outoa juua aamulla kahavia. Mulla on musta tee loppu, siispä päätin keittää Lidlin Fair Globe -kahvia. Reilun kaupan ja luomua, muuta en ostakaan. Ja ehdottomasti tummapaahtoa, ettei mene maha sekaisin. Ehkä kahavinjuonti ja pitkä bussissa istuminen yhdessä saavat olon hieman oudoksi. No, jos liikaa rupiaa tuntummaan niin lepo vaan.

Olis asiaa... teenkö ennätyksen ja aloitan neljännen tekstin samalle päivälle? Taidan tehdä niin. Pidän ekana pienen tauon.

Tuossa vielä selkeämmin Jämsän Shell ja poutapilvitaivas. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti