sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

Oulussa taas

Hei. Kello tulee 18 ja postaan tästä Ratakadun Ärrältä. Tulin just Ouluun ja poikkesin lataamaan bussikortin. Kohta jatkan matkaa pysäkille, muttei vielä, ettei Mymmeli suotta palele.

Ihan hyvin meni matka ja jälleen kerran oli tosi mukava viikonloppu. :) Mää laitan muutaman kuvan.

Mansessa ollaan ja bussia varrotaan

Hyvin ehdin 17:ään

Kävin lauantaiaamuna uimassa Alasjärven rannassa. Linnunmaituahan tuo oli. 

Miran eteisessä 

Omaakivaa

Ja vielä yks

Jeps, nyt pysäkkiä kohti.

Pe, kun bussi oli jättänyt asemalle, käppäilin Ratinan K-supermarketin kautta bussipysäkille. Sieltä Miralle. Mukava ilta oli. Saunottiin, juteltiin, kuunneltiin Cascadaa ja tehtiin toisillemme käsihoidot. Ilta kului vauhdilla. Olohuoneen ikkunasta kajastava ilta-auringonlasku oli sanoinkuvaamattoman hieno. Tein varmaan ennätyksen valvomalla klo 23. Mikäs siinä sen kerran kun pääsee kunnolla yhdessä aikaa viettämään, silloin ei paljon kelloa vilkuilla. :)

La nousin 8 jälkeen, lainasin pyörää ja polkaisin Alasjärven rantaan uimaan. Olisin viihtynyt järvessä pidempäänkin, vaan virkisti se pienikin siellä polskittu aika. Tein Miralla Fressi-TV:n joogan ja aika pian sen jälkeen lähdin kummitytön luo, jonne pääsin Pekan kyydillä (hällä oli kaverinsa auto lainassa). Siellä meni muutama tunti jutellessa, koiria ulkoiluttaessa ja kummitytölle matikanläksyjä neuvoessa (x- ja y-koordinaatistot, hyvä että ees itte tajusin jotakin). Sitten kävelin Pekalle Haukkariin ja mentiin Salen kautta hänen luo. Ihanaa nähdä Mymmeä taas! =^.^= Kahottiin Jumanji 2 The Next Level. Se oli vauhdikas! Kolmatta osaa ootellessa, juoksevista strutseista päätellen ilmestyy varmasti.

Tännään Peksi se vasta tempun teki. Minä meditoin eteisessä ja sillä välin Pekka teki keittiössä munakasta. Vasta laitettuaan munakkaan uuniin tajusi hän, että oli laktoosittoman maidon sijaan kaatanut siihen vahingossa minun mustikanmakuisen Valio Pro Feel -proteiinijuoman! Olivat niin samannäköisiä ja -kokoisia tölkkejä että erehtyi. Voi Pekka! :'DDDDD No, vähän sivumakua muuten suolaiseen munakkaaseen. Kyllä se alas meni. :'D Junassa muokkailin kuvia, aattelin viikonloppuna lisäillä.

Yes, kohta ollaan kotona.

Bloggaan myöhemmin lissää. Mukavaa alkavaa vappuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti