perjantai 24. huhtikuuta 2020

Viikon huvit

Tekipä hyvää levätä pieni hetki. Melkein Orivedellä ollaan.

On montakin ajatusta, jotka minua ovat tämän viikon aikana huvittaneet. Jostakin ne vain putkahtavat päähäni ja sitten alan itsekseni hykerrellä niille.


1. Tilipitappi

Muistelin eräänä aamuna vitsiä: Mikä Röllin veneestä jäi uupumaan? -Tilipitappi. Kuulin sen ekan kerran mökillä Kivijärvellä. Istuttiin muistaakseni paljussa minä, Tero ja kaverinsa Harri. Samassa keskustelussa tuli esille Nokia Tune -soittoäänen eri pilaversiot. He olivat kuulleet saman kuin minä aikanaan luokkakavereilta yläasteella: "Mitä v*ttuu kuka soittaa älä vastaakaan". Tuulia paljasti kuulleensa härömmän version: "Etureikään takareikään mihin reikään vaan". Pouttu sitä aikanaan rallatteli. Onko Tuulialla rivot jutut? xD Ei minua nuo pilalaulut niinkään naurata, mutta tilipitappi on ihan hauska. P.S. Siitäkin mökkireissusta tuli tämän kuun alussa viisi vuotta.


2. Mönkään

Minua alkoi eräänä päivänä huvittaa sanonta "mennä mönkään". Liittyen siihen, etten pidä siitä, että suunnitelmat menevät mönkään. Hommat voivat mennä puihin, metsään, pieleen, sytteen taikka savveen (totta puhuen en edes tiedä kumpi on hyvä ja kumpi huono asia), penkin alle, päin brinkkalaa, päin @*#% (jokainen kuvitelkoon haluamansa kirosanan), poskelleen, pyllylleen tai muuten vain vastoin odotuksia. Sanontoja riittää. Mönkään kuitenkin huvittaa eniten. Tiesittekö muuten, että Mönkö on sukunimi? Voi Mönköä jos menee mönkään... :'D


3. Raitistumaan

Lähdin asiakkaan kanssa ulos. Mielessäni mietin, miten eri tavoin voin ilmaista ulkoilman hyvät vaikutukset: menen ulos tuulettumaan, piristymään, virkistymään, raikastumaan, raitistumaan... Niinpä niin. :D Sisäilma menny niin päähän että tarvii raitistua. Taisin ääneen mumista asiakkaalle, että "mennäänpä raitistummaan, katkolle tässä jo joutaa".


Hullulla on halavat huvit. Enköhän minä oo hulluuteni tässä jo monet kerrat todistellut. xDDDDD Oma pää on sellainen viihdekeskus ettei Netflixejä tai Riemurasioita tarvita. Ja näin aasinsiltana, tuli neljäs huvitus mieleen:


4. Lähde: Oma pää

Vuosi sitten äidinkielentunnilla opettaja ( joka muutenkin on hyvin omanlaisensa persoona, lähiavustajat muistavat J-P:n :D ) antoi tarkat ohjeet: Jos tietolähde on oma pää, lähdeluettelon viittauksiin ei merkitä "Lähde: Oma pää." Entä jos oisinkin ihan tahallani merkinnyt? Ihan vain osoittaakseni, että sieltä se suurin tekstimäärä on peräisin. xD 

Oevoe... Alasjärven pysäkki meni jo. Seuraava on TAYS. Voisin jäähä jo sillä mutten jaksa nousta, toisekseen bussi nro 17 kulkee lähimmäs eikä se mene keskussairaalan ohi. No, ei pitkä aika niin olen perillä.


Dudii Mira, täältä tullaan! Laitahan sauna lämpiään! B) 


Riemukasta viikonloppua! Koittakee kestää. ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti